comedybooking.be logo

Silas Simons

  • Silas Simons's picture

Op 17 september 2014 stond Silas voor de eerste keer op een podium en hij wist meteen één ding zeker: iemand van 28 jaar komt echt niet meer weg met een driekwart broek. Daarnaast kwam hij te weten dat hij een verborgen talent had voor stand-up comedy.

Sindsdien schuimt hij de Vlaamse podia af, op zoek naar de erkenning van wildvreemden. Tot op heden won hij nog geen enkele comedyprijs, echter wel de goedkeuring van zijn moeder. Zijn humor is gebaseerd op een stevige dosis zelfspot, een kritische blik op de waanzin van het alledaagse en scheetjes die je wel hoort maar niet ruikt.


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!