comedybooking.be logo

FAQ

Ik wil comedian worden! Wat nu?

Als je denkt dat je een minuutje of 5 materiaal hebt, kan je je altijd inschrijven op een Open-Mic in Antwerpen, Gent, Leuven, Diest of Hasselt. Geen zorgen, het klinkt angstaanjagender dan het eigenlijk is. Wel, om eerlijk te zijn, het KAN behoorlijk angstaanjagend zijn, maar al doende leert men en een knuffel achteraf kan soms wonderen doen.

Voel je je nog niet helemaal klaar voor het podium of wil je groeien en beter worden? Dan zijn er onze Comedy Workshops!

Hoeveel kost een comedyavond?

De meest gestelde vraag en de moeilijkste om één antwoord op te geven. Om een prijs te kunnen maken moeten we namelijk heel wat van je weten. Hoe groot is de zaal waar je de comedyavond wil laten doorgaan? Hoe lang moet de show duren? Wie wil je zien spelen? Is het een conventie van vogelspotters en wil je alleen grappen horen over spreeuwen? Onze shows zijn meestal op maat gemaakt, voor een juiste prijsberekening neem je dus best contact met ons op via het formulier.


Enkele tevreden klanten


SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!