comedybooking.be logo

Yannick Joos

  • Yannick Joos's picture

Yannick Joos is hardcore ADHD’er en begeleider voor mensen met een beperking.   
De lokroep van het podium was onvermijdelijk en na enkele jaren theater besloot Yannick resoluut voor comedy te gaan. Gewapend met energieke lichaamstaal, absurde wereldblik en een streepje poëzie gaat hij op pad om iedereen in zijn wervelwind mee te nemen.   
  
Zo was Yannick in 2019 het officiële voorprogramma van Iwein Segers en is hij tweewekelijks te horen met een comedy actua segment op Bruzz Fm. 
 
In 2020 schopte hij het tot de finale van de radio 2 humorklas. 


Enkele tevreden klanten


Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!