comedybooking.be logo

Jeroen Baert

  • Jeroen Baert's picture

Jeroen is zoals de meeste mensen van zijn leeftijd 27. Hij is een Phd student in de groep Computer Graphics aan de KUL. Althans, dat had u gedacht. ‘s Avonds verandert hij Bruce Wayne-gewijs in zijn ongemaskerde alter ego Jeroen Baert – een onwaarschijnlijk leep pseudonyiem, hij weet het. Humor is zijn wapen, dames in nood zijn zijn dames in nood en meer dan twee eenheden alcohol zijn kryptoniet. Met impro-ervaring sinds 2007 (Preparee, Belgische Improvisatie Liga) smijt hij zichzelf op podia allerhande ter lande: een podium, een micro- of megafoon en een publiek, dat volstaat. MC Nodig? check. Impro(workshop)? Dubbel cheque. Stand-up? Trippel sjeik. Brainstorm? QUADRUPEL TSCHEK. Soms maakt hij ook cartoons en zit hij op Twitter. Gelieve hem niet te verwarren met deze Jeroen Baert, want dat is een beetje een flapdrol.


Enkele tevreden klanten


Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!