comedybooking.be logo

Jeroen Baert

  • Jeroen Baert's picture

Jeroen is zoals de meeste mensen van zijn leeftijd 27. Hij is een Phd student in de groep Computer Graphics aan de KUL. Althans, dat had u gedacht. ‘s Avonds verandert hij Bruce Wayne-gewijs in zijn ongemaskerde alter ego Jeroen Baert – een onwaarschijnlijk leep pseudonyiem, hij weet het. Humor is zijn wapen, dames in nood zijn zijn dames in nood en meer dan twee eenheden alcohol zijn kryptoniet. Met impro-ervaring sinds 2007 (Preparee, Belgische Improvisatie Liga) smijt hij zichzelf op podia allerhande ter lande: een podium, een micro- of megafoon en een publiek, dat volstaat. MC Nodig? check. Impro(workshop)? Dubbel cheque. Stand-up? Trippel sjeik. Brainstorm? QUADRUPEL TSCHEK. Soms maakt hij ook cartoons en zit hij op Twitter. Gelieve hem niet te verwarren met deze Jeroen Baert, want dat is een beetje een flapdrol.


Enkele tevreden klanten


Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!