comedybooking.be logo

Ariane Van Hasselt

  • Ariane Van Hasselt's picture

Ariane houdt van veel verschillende dingen. Van zingen en comedy. En cowboyboots. En ook haar zoontje. En haar lief en zijn 3 kinderen uiteraard. Maar toch vooral van comedy en zingen. Ze vertelt stoute verhalen en gênante geheimen met een onschuldige glimlach op haar gezicht en een sprankelend akkoord op haar gitaar of piano. Laat je omverblazen door haar zoetgevooisde stem en verrassen door haar fijnzinnige humor.

Na een musicalopleiding in Tilburg sprong Ariane op podia allerhande. Ze was te zien in grote en kleine musicalproducties, theatervoorstellingen voor jong en oud, televisie, in rockbands, cabaret, stand up comedy,… In 2017 was ze finalist in het Eén-programma Voor de Leeuwen. Ze won de Deurnese cultuurprijs voor aanstormend talent en verzorgde het voorprogramma van Alex Agnew tijdens diens try-out tour van Be Careful What You Wish For. Naast het podium is Ariane sinds 2010 ook actief als vocal coach en stembevrijder. Ze begeleidt zowel individuen als groepen naar een voller stemgeluid en een rijkere beleving van zingen.


Enkele tevreden klanten


't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!