comedybooking.be logo

Ariane Van Hasselt

  • Ariane Van Hasselt's picture

Ariane, een pittige dame van 34 lentes jong, studeerde in 2010 af aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater. Ze schitterde in enkele musicals, waaronder 'Beauty and the Beast'. Daarnaast zingt ze ook in Belle Starr & The Boot Jacks én geeft ze zangles. Wanneer ze haar stem niet gebruikt, weet ze haar publiek wel te bekoren met andere melodieën. Zo zijn een autoharp, gitaar en piano haar trouwe metgezellen on stage.

In 2016 huppelde Ariane ook het stand-upcomedyveld in, waar ze onmiddellijk scoorde en de Joker Debuut Award won en leverde enkele voorprogramma's op van de enige echte Alex Agnew! Op het kleine scherm was ze al te zien in 'Tegen De Sterren Op' (10e Ster). Ariane was ook één van de acht finalisten in het Eén-programma 'Voor De Leeuwen'.


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!