comedybooking.be logo

Zijn Derde Show

En zo zijn we aan het einde gekomen van Xander De Rycke’s onheilige stand-up Comedy trilogie. Hoe het hierna verder met hem zal vergaan, weet niemand. Er rest ons niets anders meer dan af te sluiten met een grote knal, veel drama, brokstukken en wat schuine moppen. Fasten your seatbelts, maak u klaar voor Xander zijn dénouement*: “ZIJN DERDE SHOW” “Als Xander De Rycke op het podium komt, krijg je hetzelfde gevoel dat de Polen hadden toen Hitler zijn wereldtournee begon. Dit is ‘sein Kampf’. In tegenstelling tot de Duitse versie: een aanrader…”(Peter Van De Veire – radiomaker) "Zes jaar nadat hij de Comedy Casino Cup heeft gewonnen (voor Philippe Geubels), is Xander De Rycke nog altijd de meest talentvolle comedian van zijn generatie. Ook al heeft hij het in zijn nieuwe show gewoon over koers, seks en friet." "superieure grappen over banale onderwerpen… zijn beschouwingen baden in magie en fantasie. Hij vindt de juiste woorden en verrassende beelden om de lichtheid en triestheid van het bestaan uit te drukken." "…maar wel vaak, hard en langdurig gelachen, en is dat niet het enige wat telt in dit vak?" (De Standaard) "Hoewel hij al jaren potten breekt als komiek, roept Xander De Rycke zich met Zijn derde show opnieuw uit tot de revelatie van het Vlaamse stand-upcircuit. " “Dit wordt mijn beste show”, had hij beloofd. Hij hield woord." (Gazet Van Anterpen)


Enkele tevreden klanten


Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!