comedybooking.be logo

Uw Zoete 666

Eindelijk ! De illegale zoon van Alex Agnew heeft een DVD uit ! En wat voor één! opgenomen op 2 locaties een ‘cleane’ show in het cc Aalst een ‘uncut’ versie uit comedyclub de Joker in Antwerpen aangevuld met hilarische extra’s en gastperformance uit de hele Vlaamse comedyscene… Wie herkent ze allemaal? De DVD van de 2007 winnaar van het canvas programma ‘Comedy Casino Cup’ (waar hij trouwens Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet) was het wachten waard... Meer dan 4 uur quality time gegarandeerd. De jeugd wordt verwend.


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!