comedybooking.be logo

Uw Zoete 666

Eindelijk ! De illegale zoon van Alex Agnew heeft een DVD uit ! En wat voor één! opgenomen op 2 locaties een ‘cleane’ show in het cc Aalst een ‘uncut’ versie uit comedyclub de Joker in Antwerpen aangevuld met hilarische extra’s en gastperformance uit de hele Vlaamse comedyscene… Wie herkent ze allemaal? De DVD van de 2007 winnaar van het canvas programma ‘Comedy Casino Cup’ (waar hij trouwens Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet) was het wachten waard... Meer dan 4 uur quality time gegarandeerd. De jeugd wordt verwend.


Enkele tevreden klanten


Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!