comedybooking.be logo

Mijn Zwarte Parade

“Mijn Zwarte Parade” De blockbuster comedy voorstelling van het jaar is gearriveerd en ze is epischer dan ooit! (Ook in 3D) de pers over Mijn Zwarte Parade: De Morgen: "Xander De Ryckes tweede show "Mijn Zwarte Parade" bevestigt wat we vijf jaar geleden al hoopten: dit jonge talent, nu nog maar 23 jaar, leeft en ademt comedy en brengt veruit de meest originele humor... Hij bleef gefocust, liet zich niet afleiden door de tv-schijnwerpers, maar dompelde zich onder in de passie, die comedy is, en het vakmanschap, dat comedy vereist. Het doet ons durven zeggen dat hij wel eens een hele grote zou kunnen worden." De Standaard: Stand-upcomedy voor een nieuwe generatie... Xander De Rycke bevestigt met zijn tweede show dat hij de meest gedreven en talentvolle stand-upcomedian van zijn generatie is... al was het maar omdat hij de voorbije jaren heel wat ervaring en vakmanschap heeft opgedaan. Dat uit zich in geschikte mimiek, gepaste stiltes, de juiste blik in de zaal, kortom de trucjes en kwaliteiten van de ware professional die Xander De Rycke intussen geworden is. Mijn Zwarte Parade is de tweede show uit Xander De Ryckes’ comedy trilogie. Xander beschrijft de show als ‘Nog grappiger, nog snediger en vooral nog donkerder dan ooit voordien. Maar wees gerust, het wordt niet allemaal depressief. De magere comedian en grapdichtheid blijven aanwezig. Tenslotte werd ook de vorige show als ‘donker en satanisch’ omschreven, maar uiteindelijk bestond deze ook alleen maar uit trollen, vlinders en andere sprookjesfiguren als Regi Penxten. In een digitaal tijdperk dat het eindelijk toelaat, praat Xander over al zijn interesses. Films, tv, videospelletjes, monsters en spoken en nog veel meer zal je horen in Mijn Zwarte Parade. Januari 2011 ging Xander in première in de stadsschouwburg van Brugge met zijn tweede show getiteld "Mijn Zwarte Parade". Xander beschrijft de show als 'Nog grappiger, nog snediger en vooral nog donkerder dan ooit voordien. Pers én publiek waren het eens "Uw Zoete 666", de vorige show van Xander was een van de sterkste debuutvoorstellingen in Vlaanderen. De Standaard: Xander De Rycke vertegenwoordigt dan ook een hele generatie, zowel in stijl als inhoudelijk. De enige echte stand-up comedian ook, trouw aan de basiskenmerken van het genre. Meer bij gelachen dan eender welke andere debuterende comedian. Wittenond. Zijn knappe observaties getuigen vaak van een gezond relativeringsvermogen. In alles is De Rycke een typische stand-upper: in zijn geïrriteerde houding, zijn onderwerpen en in zijn observatiehumor. Zijn bij tijden vreemd hilarische gedachtenkronkels, maar vooral zijn bizarre charisma onderscheidt Xander van vele generatiegenoten.Bovendien giet hij zijn grappen af en toe in prachtige beelden, Sommigen zullen ongetwijfeld de hand van “meester” Agnew in Xanders optreden zien. Toch is hij verre van een kloon geworden.


Enkele tevreden klanten


Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...