comedybooking.be logo

Xander De Rycke

  • Xander De Rycke's picture

Xander De Rycke werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won de van de Comedy Casino Cup op Canvas waar hij o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet. Nochtans had hij in de jaren voordien menig finaleplaats gekaapt op comedyfestivals als de Lunatic Comedy Award en was hij o.m. winnaar op festivals en wedstrijden als Homo Cabarectus 2006. De opname van zijn eerste show werd meermaals vertoond op Canvas en Acht. Zelf hield Xander zich ver weg van tv-programma's, maar focuste zich vanuit de onderbuik van de comedy door naar de topcomedians in Vlaanderen.


Enkele tevreden klanten


SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!