comedybooking.be logo

Xander De Rycke

  • Xander De Rycke's picture

Xander De Rycke werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won de van de Comedy Casino Cup op Canvas waar hij o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet. Nochtans had hij in de jaren voordien menig finaleplaats gekaapt op comedyfestivals als de Lunatic Comedy Award en was hij o.m. winnaar op festivals en wedstrijden als Homo Cabarectus 2006. De opname van zijn eerste show werd meermaals vertoond op Canvas en Acht. Zelf hield Xander zich ver weg van tv-programma's, maar focuste zich vanuit de onderbuik van de comedy door naar de topcomedians in Vlaanderen.


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!