comedybooking.be logo

Mosselen om Half Twee

  • Mosselen om Half Twee's picture

Mosselen om Half Twee is een wekelijkse podcast opgericht in 2011 door Xander De Rycke samen met Gilles Van Schuylenbergh, De Geens, William Boeva, Dimitri De Brucker en Seppe Toremans. Wat ooit begon als enkele vrienden rond een keukentafel is nu uitgegroeid tot de best beluisterde comedy-podcast van Vlaanderen. Van zijn beste vrienden tot internationale gasten, BV’s tot familie, Xander gaat altijd voor de grappige babbel en de entertainende verhalen! Deze intellectuele toogpraat is verantwoordelijk voor het uitgroeien van een trouwe fanbase, series van succesvolle liveshows, diverse spin-offs zoals 'Moules de Geek' door Lieven Scheire en zelfs een nominatie voor 'Beste Radio' op de 'Cutting Edge Awards 2014'. Alle podcasts in het Mosselen0130-Netwerk zijn gratis te downloaden en beluisteren op deze website, via iTunes of uw Podcast-app.


Enkele tevreden klanten


SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!