comedybooking.be logo

Mosselen om Half Twee

  • Mosselen om Half Twee's picture

Mosselen om Half Twee is een wekelijkse podcast opgericht in 2011 door Xander De Rycke samen met Gilles Van Schuylenbergh, De Geens, William Boeva, Dimitri De Brucker en Seppe Toremans. Wat ooit begon als enkele vrienden rond een keukentafel is nu uitgegroeid tot de best beluisterde comedy-podcast van Vlaanderen. Van zijn beste vrienden tot internationale gasten, BV’s tot familie, Xander gaat altijd voor de grappige babbel en de entertainende verhalen! Deze intellectuele toogpraat is verantwoordelijk voor het uitgroeien van een trouwe fanbase, series van succesvolle liveshows, diverse spin-offs zoals 'Moules de Geek' door Lieven Scheire en zelfs een nominatie voor 'Beste Radio' op de 'Cutting Edge Awards 2014'. Alle podcasts in het Mosselen0130-Netwerk zijn gratis te downloaden en beluisteren op deze website, via iTunes of uw Podcast-app.


Enkele tevreden klanten


Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...