comedybooking.be logo

Katrijn Van Bouwel

  • Katrijn Van Bouwel's picture

Katrijn Van Bouwel al 10 jaar improvisatie. Als grootste improstitué van Vlaanderen speelde ze al bij de Belgische Improvisatie Liga, The Lunatics, het Joker Improteam en haar eigen gezelschap The Royal Improphonic Orchestra& Theatre (RIOT). Ze won de Vlaamse improcup in 2011, een gebeurtenis die haar dagelijks leven evenzeer veranderde als mensen die kampioen karpervissen worden.
Mensen met pleinvrees die slechts de TV als informatiekanaal hebben, kennen haar misschien van Scheire en de Schepping, Spelen met uw Leven (vier) of 1000 Zonnen. Of van twitter (@_katrijn). Of van op de bus, want daar zit ze al eens. Bus 7, 8 of 9, om precies te zijn. En ook soms de 616.


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote vari√ęteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!