comedybooking.be logo

Katrijn Van Bouwel

  • Katrijn Van Bouwel's picture

Katrijn Van Bouwel al 10 jaar improvisatie. Als grootste improstitué van Vlaanderen speelde ze al bij de Belgische Improvisatie Liga, The Lunatics, het Joker Improteam en haar eigen gezelschap The Royal Improphonic Orchestra& Theatre (RIOT). Ze won de Vlaamse improcup in 2011, een gebeurtenis die haar dagelijks leven evenzeer veranderde als mensen die kampioen karpervissen worden.
Mensen met pleinvrees die slechts de TV als informatiekanaal hebben, kennen haar misschien van Scheire en de Schepping, Spelen met uw Leven (vier) of 1000 Zonnen. Of van twitter (@_katrijn). Of van op de bus, want daar zit ze al eens. Bus 7, 8 of 9, om precies te zijn. En ook soms de 616.


Enkele tevreden klanten


Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!