comedybooking.be logo

Jan Linssen

  • Jan Linssen's picture

Op 23 oktober 1981 slaakte Jan Linssen in het ziekenhuis van Maaseik zijn eerste kreetjes, nadat een dokter hem op zijn billetjes had gepetst. Sindsdien staat de mond van Jan nooit stil. Om zijn omgeving te plezieren, klom hij vier jaar geleden op een podium. En met succes want Jan treedt ondertussen zo’n 80 keer per jaar op en deelde het podium met o.a. Wim Helsen, Xander De Rycke, Bart Cannaerts en vele anderen.

De Belgische pers over Jan: “Jan Linssen? Sorry, nooit van gehoord.”

Zijn moeder over Jan: “Hopelijk moet ik mij niet schamen.”


Enkele tevreden klanten


't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!