comedybooking.be logo

Gerben Thijs

  • Gerben Thijs's picture

Gerben Thijs is een 19-jarige jongen uit het kleine Alt-Hoeselt. In mei 2013 besloot hij om zich als 18-jarige in te schrijven voor Comedymania, een comedywedstrijd voor uitsluitend Limburgers. Hij haalde hier de 3de plaats met de finale als 4de optreden in zijn heel leven. Ook was hij de jongste van alle 18 deelnemers. Ook nam hij deel aan de humorklas in het najaar van 2014 en behaalde hij de kleine finale. Hij verloor er tegen de toekomstige finalist. Maar hij was bij de laatste 6 van de 80 inschrijvingen. Buiten deze wedstrijden heeft Gerben ook al regelmatig opgetreden. En niet alleen voor de spiegel maar ook op het podium. Hij speelde op amper 1 jaar tijd met namen zoals: Bas Birker, Steven Mahieu, Erhan Demirci, Jeron Dewulf, Johnny Trash, Steven Goegebeur, Thomas Smith, Xander De Rycke, Arbi El Ayachi en nog vele anderen. Gerben zit nog op school en dat is een grote inspiratiebron voor hem. Ook vooral omdat hij op beroeps zit uit gemakzucht. Maar ook zijn familie draagt hem een steentje bij in zijn grappen en zelfs hijzelf ontsnapt er niet aan. Combineer dit met een portie droogheid en een schattig lachje van hem en u bent verkocht aan deze 19-jarige snaak!


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!