comedybooking.be logo

Workshops

Ben je een absolute beginner die droomt van een plekje op het podium? Ben je een beginnend comedian die wil groeien en steeds beter en beter worden?

Comedy kan je leren!

Van de absolute basis (Hoe sta ik op een podium? Wat doe ik met die microfoon en dat statief?) tot het schrijven van grappig materiaal, we doen het uit de doeken in onze workshops!

We werken met bekwame lesgevers die jarenlange ervaring hebben in het wereldje en die als geen ander weten wat een goeie comedian een goeie comedian maakt.

De volgende stap kan één van de Open-Mics zijn die we zelf organiseren in heel Vlaanderen en wie weet, daarna?


Enkele tevreden klanten


Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!