comedybooking.be logo

B2B

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het boeken van comedy. Van een comedyshow met één of meerdere comedians tot een volledige workshop als teambuilding activiteit, of zelfs comedy op maat met grappen speciaal gericht op jouw publiek of bedrijf. In onderling overleg zoeken we een samenstelling en formule die helemaal bij jullie event past.

Neem vrijblijvend contact op en dan praten we erover!


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!