comedybooking.be logo

B2B

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het boeken van comedy. Van een comedyshow met één of meerdere comedians tot een volledige workshop als teambuilding activiteit, of zelfs comedy op maat met grappen speciaal gericht op jouw publiek of bedrijf. In onderling overleg zoeken we een samenstelling en formule die helemaal bij jullie event past.

Neem vrijblijvend contact op en dan praten we erover!

Enkele artiesten uit ons aanbod



Enkele tevreden klanten


Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!